Published On: vin, iun. 27th, 2014

Silviu Dumitrescu, aproape demis! Antrenorul Chindiei are şanse minime de a mai continua la divizionara C dâmboviţeană după ce a ratat promovarea în sezonul precedent

nichiduta.ro

Silviu DumitrescuChindia Târgovişte va începe viitorul sezon tot în Liga a IlI-a, dar cel mai probabil având un nou staff tehnic. Antrenorul actual nu se mai bucură de niciun sprijin, şansele ca Silviu Dumitrescu să mai continue fiind practic nule. Nici măcar contractul pe care Mihai Trifan i l-a betonat în urmă cu un an nu-l mai ajută pe tehnicianul dâmboviţean, iar în ultimele apariţii publice, preşedintele Mugur Porumbacu nu a ratat nicio oportunitate pentru a-şi exprima făţiş nemulţumirea faţă de creatorul Micului Ajax.
În aceste condiţii, soarta lui Dumitrescu pare pecetluită, în vreme ce numele lui Rică Neaga a început să fie vehiculat în lumea fotbalului târ-goviştean. Piteşteanul nu are o carte de vizită impresionantă ca antrenor, însă are de partea sa sprijinul conducerii dâmboviţene, care n-a uitat cum Neaga a refuzat cu nonşalanţă ofertele venite dinspre Câmpina în sezonul precedent.
Aşa că, la începutul săptămânii viitoare, am putea avea un nou staff tehnic în fruntea Chindiei, care să-l aibă în frunte pe Rică Neaga şi un obiectiv clar şi oficial, respectiv promovarea în liga secundă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro