Siguranţa elevilor, o prioritate pentru poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii de la rutieră au desfăşurat activităţi, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea siguranţei elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere în care ar putea fi implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi, precum şi pentru verificarea respectării măsurilor impuse în scopul răspândirii infecţiei cu virusul Sars-CoV2.
În intervalul oral 06:3008:30 şi 11:30-14:00, poliţiştii au oprit pentru control peste 20 de autovehicule destinate transportului şcolar, iar pentru nerespectarea normelor rutiere au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară permanent activităţi pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniu de către toţi participanţii la trafic.
Astfel, pentru creşterea gradului de siguranţă, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat şi în perioada 14-18 septembrie a.c., verificând 60 de autovehicule destinate transportului de elevi şi aplicând 16 sancţiuni contravenţionale pentru neregulile descoperite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În judeţul Dâmboviţa, pentru cele 433 secţii de votare, sunt repartizate 28.129 măşti de protecţie pentru personalul şi membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare, şi 67.121 măşti de protecţie pentru alegători

Guvernul a luat toate măsurile, atât cele cu caracter de reglementare, cât şi cele de ordin administrativ, pentru ca alegerile locale din 27.09.2020 să se desfăşoare în condiţii de risc minim de infectare cu noul coronavirus.Prin H.G. nr. 782/14.09.2020 şi Ordinul comun al Ministrului Sănătăţii şi Ministrului Afacerilor Interne nr. […]