Siguranţa cetăţenilor, prioritatea poliţiştilor dâmboviţeni

0 0

În urma activităţilor desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, menţinerea ordinii şi liniştii publice şi verificarea respectări măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 324 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 69.965 de lei.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 16 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, fiind sesizate 18 infracţiuni, dintre care 7 contra patrimoniului şi 5 contra persoanei.
Totodată, în cadrul acţiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1.158 de persoane, au fost verificate 397 de obiective de interes, dintre care 53 au fost restaurante/terase/fastfood-uri, fiind oprite pentru control şi 146 de mijloace de transport persoane.
În continuare, poliţiştii dâm-boviţeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acţiuni pentru siguranţa cetăţenilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Distribuţie Energie Electrică România. COMUNICAT DE PRESĂ. Companiile de distribuţie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica au realizat investiţii de peste 4,2 miliarde lei în ultimii ani

Distribuţie Energie Electrică România (DEER), parte a Grupului Electrica, continuă cel mai ambiţios program de investiţii în reţea la nivel naţional.În anul 2020, DEER a realizat investiţii în proporţie de 100,5% faţă de planurile aprobate de ANRE. Astfel, valoarea totală a investiţiilor realizate şi puse deja în funcţiune a fost […]