Siguranţa cetăţenilor, prioritatea forţelor de ordine

Structura de analiză şi prevenire a criminalităţii, împreună reprezentanţi de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa şi efective de jandarmi au fost mai aproape de cetăţenii care si-au petrecut timpul liber la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte.
Astfel, persoanele întâlnite au primit recomandări din partea poliţiştilor pentru a fi preîntâmpinate faptele antisociale ori evenimentele nedorite, cum ar fi furturile din locuinţe, buzunare sau genţi.
Cetăţenilor le-au fost reamintite şi metodele prin care aceştia îşi pot proteja bunurile personale în locurile aglomerate.
De asemenea, poliţiştii au atras atenţia acestora cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere, dar şi a restricţiilor impuse în perioada stării de alertă.
Totodată, tinerii au fost informaţi cu privire la consecinţele la care se expun în cazul consumului de droguri, a substanţelor psihoactive, precum şi cu privire la efectele negative pe care acestea le au asupra sănătăţii fizice şi psihice.
La activitate au participat şi voluntari de la organizaţia ” Salvaţi copiii”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii au verificat 83 de restaurante, terase sau fastfood-uri şi au legitimat peste 2.100 de persoane

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile desfăşurate pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor antisociale şi a infracţiunilor, dar şi pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, poliţiştii au verificat 554 de obiective/locaţii […]