ŞI VOLEIUL IA PAUZĂ

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Volei a dat comunicatul pe care trebuia să îl dea în condiţiile pan-demiei globale de coronavirus: nu se va mai juca volei în România până la finalul lunii.
Practic, perioada de întrerupere a activităţii voleibalis-tice va începe la 13 martie şi va dura cel puţin până la finalul acestei luni. Ceea ce înseamnă că ultimele două partide disputate în voleiul românesc sunt cele programate joi în turneul de la Voluntari, CSO Voluntari – „U” Cluj şi CS Medgidia – FC Argeş.
Astfel, în Divizia A1, atât la masculin, cât şi la feminin, vor fi suspendate partidele din următoarele patru etape (3-6) în zona locurilor 1-6. În campionatul destinat locurilor 7-10 la volei masculin vor fi suspendate trei etape, iar în cel feminin, destinat locurilor 7-11, turneul de la Voluntari se va opri din etapa a treia.
Şi Divizia A2 masculină este afectată de această decizie firească. De vineri până duminică urmau să se dispute turneele finale ale Seriilor Est şi Vest, în sala „Mihai Viteazul” din Bucureşti, respectiv la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia Politică şi Apărarea Socială (CLVIII)

de Gustave Le Bon_ Această nuanţă de fatalism constatată la profesori şi la academicieni, o regăsim şi la actualii oameni politici. Într-un interviu, un fost preşedinte al Republicii, domnul Loubet, spunea: „Forţa ineluctabilă a lucrurilor este mai presus de voinţa oamenilor, dominând-o. O logică misterioasă pe care n-o putem înţelege […]