Published On: mie, oct. 18th, 2017

ŞI TU POŢI DEVENI SALVATOR!

nichiduta.ro

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la şcolile de agenţi şi subofiţeri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.
Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascălilor de prestigiu ai unităţii de învăţământ aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Beneficiarii unui sistem de învăţământ la cele mai înalte standarde, de condiţii optime pentru servirea mesei, odihnă şi studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, până la data de 05 decembrie a.c., la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din localităţile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de posturi de maiştri militari auto.
Din totalul locurilor alocate viitorilor subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, candidaţilor de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul şcolii.
Recrutarea candidaţilor se va realiza, în funcţie de domiciliu, respectiv reşedinţa acestora, prin intermediul structurilor de resurse umane existente în fiecare inspectorat pentru situaţii de urgenţă, departamente unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.
Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13-21 ianuarie 2018, perioadă în care candidaţii vor parcurge contravizita medicală, probele sportive şi testul scris pentru verificarea cunoştinţelor.
Anunţul de concurs şi alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă -www.igsu.ro, site-urile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, respectiv pagina Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti -www.scoaladepompieri.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro