Published On: vin, mai 19th, 2017

„Şi tu poţi deveni poliţist”

nichiduta.ro

Pentru promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ de specialitate în rândul elevilor din clasele a Xl-a şi a XII-a, poliţiştii derulează activităţi în cadrul campaniei „Şi tu poţi deveni poliţist”.
Structura de prevenire a criminalităţii şi politiştii din cadrul Serviciului Resurse Umane s-au întâlnit cu liceenii din Băleni şi le-au prezentat care sunt condiţiile de recrutare, criteriile specifice pe care trebuie să le îndeplinească şi documentele necesare în vederea înscrierii la una din instituţiile de învăţământ ale poliţiei, respectiv Academia de poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti, Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina sau Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Captivaţi de meseria de poliţist, mulţi dintre elevi au mărturisit că aspiră la o carieră în domeniu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro