Și Pro România se pregătește de alegeri interne

La București a avut loc o întrunire a conducerii centrale a Pro România cu liderii organizațiilor județene, precedată de o ședință a Biroului Executiv Național. Reunirea liderilor partidului a venit după aprobarea regulamentului de organizare a alegerilor interne locale și a conferințelor județene, întregul proces urmând să aibă finalitate „organizarea unui congres național al partidului, cu o participare de 3-4.000 de oameni, care să relanseze în ochii opiniei publice proiectul politic Pro România care a pornit bine, dar, din greșeli și atacuri, și de pe stânga și de pe dreapta, nu l-am putut face proiect politic parlamentar”.
Despre situația la zi în județul
Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a spus că PRO România are deja organizații în 40 de localități din 89.
„Mi-am propus să avem un mic nucleu în fiecare localitate, să ne pregătim pentru 2024, care va fi un an complicat, fiindcă sunt toate alegerile -europarlamentare, locale, parlamentare, prezidențiale. Anul viitor va fi un recensământ al populației și s-ar putea ca Legea electorală să fie modificată și să vină cu o nouă raportare a numărului de consilieri. Asta înseamnă că vom avea o scădere a numărului de consilieri, ceea ce înseamnă că și bătălia politică va fi mai complicată”, a mai spus liderul Pro România Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rată de promovabilitate sub 30% la Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Ministerul Educației a publicat rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2021.Rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat 2021 este 30,3%.În aceeași sesiune a anului trecut, înainte de soluționarea contestațiilor, procentul candidaților promovați a fost […]