(Şi) Cherchez pe lista Dunării Călăraşi?

Mihai ROŞOIU

Printre jucătorii pe care liderul Ligii 2, Dunărea Călăraşi, a încercat să-i transfere în această iarnă de la Chindia Târ-govişte, una dintre contracandidatele la promovare, s-au numărat şi Mădălin Martac şi Cristian Cherchez. Georgian Honciu şi Denis Ispas au acceptat oferta echipei lui Dan Alexa după ce Chindia le-a propus o contraofertă mult inferioară, însă vor rămâne pe tuşă până la vară, atunci când îşi vor încheia contractul cu formaţia dâmboviţeană, deoarece acum cele două cluburi nu au ajuns la un numitor comun.
Într-o conferinţă de presă susţinută vineri, antrenorul Dan Alexa a transmis punctul de vedere al Dunăriiîn scandalul „Honciu-lspas”, comunicându-i preşedintelui Chindiei că trebuie să-şi asume faptul că greşeala pierderii celor doi jucători îi aparţine: „Nu poţi să pierzi atât de uşor doi jucători de o asemenea valoare”, scrie Iiga2.ro
În plus, Alexa a mai dezvăluit că atacantul Cristian Cherchez i-a promis că, de la vară, dacă Dunărea promovează, vine la Călăraşi. Pentru moment, vârful Chindiei a refuzat oferta liderului Ligii 2. „Mi l-aş fi dorit foarte mult şi pe Cherchez, dar mia promis că din vară vine la noi în eventualitatea în care vom promova”, a spus Alexa.
în acest sezon, Cherchez a evoluat în 16 meciuri pentru Chindia şi a înscris 9 goluri
În aceeaşi conferinţă, Alexa a mai spus şi că l-a vrut la Dunărea şi pe atacantul Robert Licu, ajuns în această vară de la ASA Târgu Mureş la Chindia, însă după ce l-a achiziţionat pe Alexandru Stoica a renunţat la această intenţie. „Apoi au fost discuţii că l-aş fi vrut şi pe Licu. Licu este unul dintre transferurile foarte bune ale Chindiei. El îmi este şi neam cumva, prin alianţă. L-am dorit pe Licu, dar aveam de ales între el şi Stoica. Ştiţi foarte bine că Stoica a confirmat aici la Călăraşi, este ca şi un copil al oraşului şi am decis să-l iau pe el. în momentul în care l-am luat pe Stoica, nu ne-am mai gândit la Licu. Eu cred că Licu pentru Chindia este un transfer reuşit. Este unul dintre cei mai buni juniori din Liga a 2-a.”, a spus Dan Alexa citat la Iiga2.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, DEZLĂNŢUITĂ PENTRU ROMÂNIA

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei. Românca a avut puţine probleme cu numărul 1 canadian. Un singur […]