Published On: mie, sept. 6th, 2017

Si-a văzut visul cu ochii MIHAELA RADU ESTE CAMPIOANA ROMÂNIEI

nichiduta.ro

Sportiva legitimată la CSM Târgovişte a devenit cea mai valoroasă pugilistă a categoriei 81 de kilograme după ce a spulberat-o în ultimul act al întrecerii de la Mangalia pe marea favorită a competiţiei, Florina Radu (CSA Steaua Bucureşti).
A fost o finală şi un turneu de poveste pentreu sportiva originară din Prahova, dar care apără culorile clubului dâmboviţean, unde se pregăteşte cu Nicu Tamaş, probabil cel mai prolific antrenor din istoria CSM Târgovişte.
Mihaela şi-a mitraliat toate adversarele, iar la finalul competiţiei a obţinut mult-visata medalie de aur la Naţionalele de senioare.
La finalul întrecerii, Mihaela a oferit şi o scurtă declarative administratorilor paginii de facebook a clubului târgoviştean: „A fost o finală foarte, foarte grea şi epuizantă, dar în care dorinţa de revanşă şi ambiţia a fost mai presus de forţele fizice. Mă bucur extraordinar de mult pentru acest prim titlu de campioană şi le mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au susţinut! Mulţumesc în mod deosebit antrenorului meu, domnului Nicu Tamaş pentru că a crezut în mine şi mi-a dat încredere în forţele proprii şi multumesc clubului nostru pentru susţinere!”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro