SFERTURI DE FINALĂ PENTRU ECHIPA ROMÂNIEI DE BASCHET 3X3

Mihai ROŞOIU

Reprezentativa feminină a debutat perfect vineri, în competiția de la Paris, depășind Belgia, cu 17-14. A urmat în aceeași seară, al doilea meci din Grupa C, împotriva Ungariei. Anca Șipoș, Bianca Fota, Ancuța Stoenescu și Florina Stanici au început determinate partida, conducând pe tabelă până în ultimele secunde ale jocului, atunci când naționala maghiară a reușit egalarea. Din nefericire, la ultima fază a partidei, Ungaria a reușit cosul victoriei (13-12) și, astfel, România pierdea locul 1 în grupă și avea să joace în sferturile de finală în fața marii favorite, Franța.
Duminică, partida dintre fetele noastre și naționala țării-gazdă a fost dominată de Franța. Acvilele s-au văzut conduse din startul jocului și au fost nevoite să alerge după egalare, forțând multe aruncări din afara semicercului. Franța a fost mai precisă în execuții și a taxat orice eroare a fetelor noastre, diferența de la final fiind una clară în favoarea gazdelor: 17-8.
Pentru naționala noastră urmează o nouă competiție majoră, weekendul viitor, la București, în incinta Palatului Parlamentului: turneul final al circuitului mondial FIBA 3×3 Women’s Series.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (41)

Pierre Accoceși dr. Pierre RentchnickÎntr-adevăr, Italia nu putea fi impresionată de Mussolini. Văzuse atâtea de pe vremea când fusese un mare imperiu, încât spectacolele pline de grandomanie ale Ducelui o lăsau cam sceptică. ĩn ciuda propagandei bine pusă la punct, în ciuda succeselor economice reale ale regimului mussolinian, în ciuda […]