Published On: mar, aug. 22nd, 2017

Sesiunea august – septembrie 2017 a examenului de Bacalaureat, în siguranţă

nichiduta.ro

Luni, 21 august, au încep probele examenului naţional de Bacalaureat – sesiunea august – septembrie 2017. La nivelul judeţului Dâmboviţa, au fost constituite dispozitive suplimentare pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenului.
Efectivele de ordine publică, aflate în teren, acţionează pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în zona centrelor de examinare şi a centrelor unde sunt constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrărilor şi de soluţionare a contestaţiilor.
Poliţiştii vor acţiona şi pentru a depista şi a lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.
De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
Orice neregulă constatată poate fi sesizată Poliţiei prin apelul unic de urgenţă 112 sau direct structurilor de poliţie angrenate în asigurarea ordinii şi liniştii publice dar şi a siguranţei rutiere.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente