Sesiune suplimentară la concursul de directori în 22-26 octombrie

Sesiune extraordinară pentru proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct, solicitată de federațiile sindicale din învățământ Ministerului Educației, potrivit unui documentul publicat de FSLI. Reprezentanții profesorilor propun ca această sesiune să fie în perioada 22-26 octombrie, ca urmare a numărului mare de candidați infectați cu SARS-CoV-2 sau care sunt contacți direcți pentru persoane infectate.
„Din informațiile primite de la organizațiile afiliate am aflat că la nivel național sunt mulți candidați înscriși la concurs – admiși în urma evaluării dosarelor, care se află în imposibilitate de prezentare la proba scrisă deoarece sunt confirmați pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2 (chiar vaccinați fiind), sau au fost desemnați de DSP ca fiind con-tacți direcți pentru persoane infectate, astfel că se află în carantină/izolare”, susțin reprezentanții Federației Sindicatelor Libere din învățământ și ai Federației Sindicatelor din Educației „Spiru Haret”.
Conscursul de directori de școli, proba scrisă, are loc săptămâna viitoare, vineri, pe 15 octombrie, potrivit calendarului oficial.
„Ținând cont și de situația epi-demiologică actuală, vă solicităm respectuos analizați posibilitatea reglementări susținerii, de către acești candidați, a probei scrise la o dată ulterioară celei de 15 octombrie 2021. Apreciem că este posibilă organizarea unei sesiuni extraordinare a probei scrise (care să includă desfășurarea probei, afișarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale) în perioada 22 – 26 octombrie 2021, astfel încât respectivii candidați să-și înregistreze opțiunile pentru unitățile la care candidează până la data limită de 27 octombrie 2021, prevăzută în calendar”, se arată în cererea depusă la cabinetul ministrului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrările de reabilitare pe Șoseaua Găești se apropie de finalizare

În ciuda traficului foarte dens, constructorii au turnat deja două straturi de asfalt pe Șoseaua Găești, una dintre cele mai importante căi de acces în Municipiul Târgoviște. În fiecare zi lucrătoare, pe aici intră în oraș aproximativ 3.000 de autovehicule, numai dacă ne raportăm la intervalul orar 07.00 -08.30.„Investiția presupune […]