Published On: mar, oct. 3rd, 2017

Sesiune prelungită de primire a proiectelor pentru procesarea produselor agricole şi pomicole

nichiduta.ro

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă prelungirea până la 31 octombrie 2017 a sesiunii de primire a proiectelor de investiţii în procesarea sau marketingul produselor agricole şi pomicole finanţate prin submăsurile 4.2 şi 4.2a din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Alocarea financiară stabilită pentru sesiunea din acest an aferentă submăsurii (sM) 4.2 „Sprijin pentru investiţii în procesarea/ marketingul produselor agricole” este de 100 de milioane de euro. Până în prezent au fost depuse 46 de cereri de finanţare în valoare totală nerambursabilă de peste 41 de milioane de euro.
Alocarea financiară pentru sM 4.2a „Investiţii în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol” este de 12 milioane de euro pentru sesiunea din acest an, din care au fost solicitate până acum 1,6 milioane de euro.
Sprijinul nerambursabil acordat pentru procesarea produselor agricole şi pomicole este de până la 50% nerambursabil, iar valoarea finanţării este de maximum 2,5 milioane/ proiect pentru sM 4.2 şi de maximum 1,5 milioane/ proiect în cazul sM 4.2a.
Depunerea cererilor de finanţare se face on-line pe pagina oficială a Agenţiei, www.afir.info, până la termenul limită al sesiunii, respectiv 31 octombrie 2017, ora 16.00. Toţi cei interesaţi să depună cereri de finanţare prin sM 4.2 şi sM 4.2a, pot consulta gratuit Ghidul solicitantului şi anexele aferente pe site-ul AFIR, la secţiunea „Investiţii PNDR”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro