Sesiune pentru informarea elevilor din localităţile Cornăţelu şi Costeştii din Vale

Poliţiştii de la prevenire, alături de poliţiştii de la Biroul Siguranţă Şcolară, au fost prezenţi în şcolile din localităţile Cornăţelu şi Costeştii din Vale, unde au desfăşurat activităţi pentru prevenirea delicvenţei juvenile.
Astfel, elevii au adresat întrebări poliţiştilor şi au expus diferite situaţii, fiind solicitate şi oferite informaţii cu privire la utilizarea internetului în condiţii de siguranţă, despre bullying şi prevenirea faptelor de violenţă.
De asemenea, pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic şi prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le-au prezentat celor mici şi principalele reguli pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează pe drumul public.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor strategice pentru noi activităţi economice

Ministerul Finanţelor a elaborat proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor strategice pentru noi activităţi economice în valoare de cel puţin 500 milioane lei.Obiectivul schemei de ajutor de stat este dezvoltarea regională prin realizarea de investiţii iniţiale pentru noi activităţi economice […]