Sesiune de informare „Europa Creativă” la Târgovişte

Săptămâna viitoare, mai precis marţi, 25 septembrie 2018, de la ora 11:00, va avea loc la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, în Sala Oglinzilor o sesiune de informare despre programul de finanţare „Europa Creativă”. Este vorba despre un program al Uniunii Europene, ce vine în sprijinul domeniilor creative, culturii şi audiovizualului.
„Europa Creativă” este cel mai important program de finanţare al Uniunii Europene dedicat sprijinirii domeniilor creative, culturii şi audiovizualului.
Programul are un buget total de 1,46 miliarde de euro pentru perioada 2014-2020 şi este gestionat de Comisia Europeană prin Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură, care primeşte şi evaluează aplicaţiile. Europa Creativă are două subprograme: Media, Cultura şi o componentă transsecto-rială, dedicată garantării creditelor bancare pentru sectoarele culturale şi creative şi cooperării în domeniul politicilor culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA VS. CFR CLUJ, IN 16-IMILE DE FINALĂ ALE CUPEI ROMÂNIEI

Casa Fotbalului a găzduit marţi, 18 septembrie, tragerea la sorţi a şais-prezecimilor Cupei României, ediţia 20182019. Ultima echipă calificată în această fază a competiţiei a fost stabilită marţi, în urna duelului dintre Flacăra Moreni şi Chindia Târgovişte, câştigată de echipa oaspete cu scorul de 2-1. Programul şaisprezecimilor de finală este […]