Servicii publice online pentru locuitorii oraşului Răcari

Administraţia oraşului Răcari, condusă de edilul Marius Caraveţeanu, vine cu o veste foarte bună pentru răcăreni, la început de an. Oraşul Răcari trece într-o nouă etapă de dezvoltare, a tranziţiei către statutul de oraş „inteligent”, cea a includerii tehnologiei moderne utilizarea serviciilor publice, pentru a le creşte calitatea şi pentru ca răcărenii să le poată accesa mai uşor, având în vedere şi situaţia epidemiologică actuală. Primăria Răcari a pus în funcţiune aplicaţia racari.regista.ro prin care ofera cetăţenilor servicii publice online. Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetăţenii. Fiecare cetăţean poate verifica online starea solicitării depuse, completează formulare electronice şi trimite cereri, depune sesizări, seprogramează online, plăteşte taxe şi impozite online, consultă documente de interes public.
Aplicaţia racari.regista.ro este deja disponibilă publicului, urmând ca ea să fie îmbunătăţită şi optimizată permanent în funcţie de feedback-ul primit de la utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: vor fi operaţionalizate 22 de centre de vaccinare în 20 de localităţi

In conformitate cu Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 şi pentru asigurarea unui mediu favorabil desfăşurării campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, la nivelul judeţului Dâmboviţa au fost înfiinţate 5 centre de vaccinare destinate imunizării personalului din domeniul sanitar, organizate la nivelul SJU Târgovişte, Spitalului Municipal Moreni, Spitalului Orăşenesc Găeşti, Spitalului […]