Published On: joi, iun. 12th, 2014

Seria a 9-a de bilete de tratament aşteaptă beneficiarii

nichiduta.ro

pensionariPensionarii dâmbovijeni trebuie să ştie că pentru seria a 9-a a anului 2014 au fost alocate 250 de bilete de tratament în stajiunile: Olăneşti, Căciula-ta, Călimăneşti, Tuşnad, Govora, Sovata, Amara, Covasna, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Saturn, Mangalia, Techirghiol, Felix, Herculane, Lacu Sărat, Vatra Dornei, Sinaia şi Pucioasa.
„Perioada de intrare în stajiune este cuprinsă între 22 şi 26 iunie 2014. Biletele se pot achizijiona de la institujia noastră până la data de 16 iunie 2014.
Lista care cuprinde această serie a fost afişată atât la sediul institujiei, cât şi pe site. Beneficiarii vor fi anunjaji la adresa (numărul de telefon) menjionată pe cerere.
De asemenea, pentru această perioadă, institujia noastră dispune de bilete de tratament pentru stajiunile: Geoagiu, Olăneşti şi Pucioasa, cu începere la aceeaşi dată”, a precizat Daniela Stoenescu, purtător de cuvânt la CJP Dâmbovija.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro