Serbările Băilor Pucioasa, ediţia 2018

Timp de trei zile, oraşul Pucioasa a fost în mare sărbătoare. Serbările Băilor Pucioasa, ediţia a XIX-a, s-au desfăşurat sub motto-ul „Strada schimbă oraşul”, parte a conceptului cultural „Pucioasa Mon Amour”. Programul pregătit de autorităţi, a fost unul plin de activităţi culturale dar şi de spectacole. Şi anul acesta, autorităţile locale au reuşit să îmbine tradiţionalul cu modernul .
Foaierul Primăriei a găzduit expoziţia BăILE PUCIOASA – CASE DE VILEGIATURă ŞI POVEŞTILE LOR. Este vorba despre o expoziţie cu machete, relevee, desene, fotografii ale fostelor Case de vilegiatură din Pucioasa.
Vineri seară, în cadrul Zilelor oraşului Pucioasa a avut loc cu o slujbă religioasă în Parcul Central pentru binecuvântarea şi ocrotirea locuitorilor. La acest moment au participat oficialităţile locale, invitaţii din Republica Moldova şi din Lituania, precum şi politicieni din opoziţie, consilierii locali şi locuitorii oraşului.
Nu au lipsit alocuţiunile, printre vorbitori numărându- se edilul oraşului, Constantin Ana şi invitaţii de peste hotare . Primăria şi Centrul Cultural European Pucioasa s-au ocupat de toată organizarea. Printre artiştii ce au urcat pe scenă enumerăm: Zavera, Alexandra Uşurelu, Holograf, Trooper, Direcţia 5, Cargo, Cătălin Crişan, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda, Jean Paler.
Pradă moto de senzaţie pe străzile oraşului Pucioasa
Aşa cum au promis, autorităţile de la Pucioasa au pregătit evenimente pentru toate gusturile. Parada motocicletelor a fost un alt eveniment deosebit , în cadrul Zilelor oraşului Pucioasa. Cu motoare turate, costume de piele şi mult curaj, motociclişti din întreg judeţul Dâmboviţa dar şi din ţară au venit la parada motocicletelor, în cadrul proiectului cultural Pucioasa Mon Amour. Clubul Valah Motors Târgovişte a răspuns prompt invitaţiei din partea Primăriei oraşului Pucioasa şi anul acesta. Locul de întâlnire al participanţilor la paradă a fost în faţa Gării Pucioasa. Motociclişti din mai multe oraşe ale ţării au defilat pe străzile din Pucioasa. Pasionaţii de motoare şi-au unit şi de această dată forţele şi au creat atmosferă. Nu în ultimul rând, cu toţii trebuie să ne reamintim importanţa respectului în trafic, inclusiv pentru cei care circulă pe două roţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului de persoane

Două minore in vârstă de 17 ani, dintre care una vizibil gravidă, care abordau bărbaţii pentru a întreţine relaţii sexuale, contracost, au fost îndrumate de jandarmi spre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Datorită intervenţiei prompte a jandarmilor, adolescentele au fost incluse într-un program de protecţie şi […]