Serbările Băilor Pucioasa au fost o reuşită

Serbările Băilor Pucioasa, ediţia a XVIII-a, au dat din nou viaţă oraşului. Evenimentele au debutat vineri, cu şedinţa festivă a Consiliului Local Pucioasa. Au fost prezenţi la şedinţa festivă, toţi consilierii locali, fostul primar al oraşului Pucioasa, Mircea Simion, primarul oraşului Vadul lui Vodă, Iurie Onofriiciuc, oraş din componenţa municipiului Chişinău şi înfrăţit cu oraşul Pucioasa, o delegaţie din Lituania , oraşul Jonava, condusă de directorul primăriei şi nu în ultimul rând viceprimarii municipiului Târgovişte, Cătălin Rădulescu şi Monica Ilie, consilierul primarului municipiului Târgovişte, Cosmin Bozieru şi consilierul judeţean Mioara Costache. În deschiderea sedinţei, primarul Constantin Ana a ţinut să adreseze un gând invitaţilor.
Nu au lipsit mesajele din partea invitaţilor
La final, atât invitaţii de peste hotare au oferit daruri autorităţilor de la Pucioasa şi după cum era normal şi echipa Primăriei Pucioasa a oferit mici simboluri invitaţilor. Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie , aniversate de Primăria Pucioasa
Primăria Pucioasa a aniversat în premieră şi 17 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Astfel, primarul Constantin Ana, viceprimarul Dan Sprinceană şi city managerul, Alin Niţescu au acordat diplome de fidelitate pentru fiecare dintre cele 17 cupluri care sărbătoresc nunta de aur. La final cu toţii au ciocnit o cupă de şampanie.
Expoziţiei de fotografie, Copacul solar şi Expoziţie de ceasuri cu ocazia Zilelor oraşului Pucioasa<
Timp de trei zile, 1-3 septembrie, oraşul Pucioasa este în mare sărbătoare. Serbările Băilor Pucioasa, ediţia a XVIII-a, se desfăşoară sub motto-ul „Mon Amour „. Programul pregătit de autorităţi, este unul plin de activităţi culturale dar şi de spectacole muzicale pentru toate genurile. Şi anul acesta, autorităţile locale au reuşit să îmbine tradiţionalul cu modernul şi să ofere puciosenilor momente frumoase, variate, pline de originalitate şi culoare, care să le rămână mult timp în amintire. În Piaţa Centrală a orşului Pucioasa a avut loc vernisajul Expoziţiei de fotografie cu imagini din Pucioasa şi împrejurimi , autorii fiind Mădălin Anca şi Radu Chiriţă .
Copacul solar VTREE, achiziţionat de Primăria Pucioasa
Ca şi anul trecut, marea atracţie a tinerilor din Pucioasa, este copacul solar VTREE, o instalaţie urbană de socializare, încărcător de gadgeturi şi de maşini electrice, care furnizează energie reţelei energetice a oraşului, integrează un Wi-Fi cloud gratuit şi iluminează noaptea . Consiliul Local Pucioasa a aprobat achiziţionarea acestui copac solar.Copacul solar va rămâne definitiv la Pucioasa.
Oraşul Pucioasa este singurul oraş din România care a achiziţionat un copac
solar VTREE.
Expoziţia „CEASUL CA OBIECT DE ARTĂ”
Un alt eveniment deosebit a fost găzduit de Foaierul Primăriei Pucioasa. Este vorba despre vernisajul Expoziţiei „CEASUL CA OBIECT DE ARTă”a designerului de ceasuri , Augustin Matei. Fiecare ceas este realizat la comandă şi are propria lui încărcătură emoţională. În spatele fiecărui desen sau model se ascunde o frântură din viaţa cuiva şi mesaje de dragoste şi de apreciere pe care cei care comandă ceasurile vor să le transmită celor dragi lor. Expoziţia este deschisă publicului .
Suită de manifestări în Parcul Central al oraşului Pucioasa
Vineri seară, în cadrul Zilelor oraşului Pucioasa a avut loc cu o slujbă religioasă pentru binecuvântarea şi ocrotirea locuitorilor. La acest moment au participat oficialităţile locale, invitaţii de la nivel judeţean, local şi de peste hotare, respectiv din Republica Moldova şi din Lituania, precum şi politicieni (atât de la putere, cât şi din opoziţie), consilierii locali şi locuitorii oraşului.
Nu au lipsit alocuţiunile, printre vorbitori numărându- se edilul oraşului, Constantin Ana,invitaţii de peste hotare cât şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi deputatul PSD Dâmboviţa,Corneliu Ştefan.
Au fost prezenţi şi primarii din alte localităţi.
În Parcul Central este amenajat şi Târgul Comercianţilor.
Focus Band, Adda şi Smiley au făcut atmosferă la Serbările Băilor Pucioasa
Focus Band, Adda şi Smiley au fost artiştii care au încheiat spectaculos cea de-a doua seară a Serbărilor Băilor Pucioasa . Mii de oameni s-au bucurat de o sâmbătă seara excepţională.
Parcul Central al Pucioasei a răsunat sâmbătă seara pe cele mai noi hituri ale momentului.
Maratonul concertelor a început cu frumoasele fete de la Focus Band .
Nici Adda nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut publicul că cânte de câteva ori alături de ea.
Smiley a reuşit să ofere un concert live de excepţie şi să smulgă mii de aplauze din partea spectatorilor şi multe alte piese au fost fredonate de artist lături de cei aflaţi ca spectacol.
Duminică a fost ziua dedicată tradiţiilor şi folclorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

4-10 septembrie 2017- Zilele Cetăţii Târgovişte

Astăzi debutează manifestările dedicate sărbătoririi Zilelor Cetăţii Târgovişte . Pentru târgovişteni va fi o săptămână marcată de evenimente culturale, artistice şi sportive, organizatorii încercând să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile. Vor avea loc concerte şi va fi mult divertisment de calitate iar primarul Cristian Stan invită cetăţenii să participe […]