SEPSI A CUCERIT CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Echipa feminină ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a cucerit pentru a treia oară consecutiv trofeul Cupa României, după ce a dispus, duminică seara, în finala competiţiei KO de „rivala” FCC Baschet Arad, cu scorul de 80-67 (14-24, 35-12, 14-15, 17-16). MVP-ul finalei a fost americanca Rebecca Diane Tobin, care a primit în cadrul festivităţii de premiere din Sepsi Arena din Sf. Gheorghe distincţia „BT Player of the Game”.
Arena Sepsi din Sf. Gheorghe a găzduit, în week-end, meciurile din cadrul Final 4 Cupa României, feminin, sezonul 2019-2020, la start fiind prezente deţinătoarea trofeului, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, precum şi echipele FCC Baschet Arad, Agronomia Bucureşti şi ACS KSE Tg. Secuiesc.
Sâmbătă, în semifinale, gruparea gazdă condusă de antrenorul Zoran Mikes a dispus la pas de Agronomia Bucureşti, cu scorul de 109-41, în vreme ce echipa arădeană coordonată de antrenorul Manuel Escudero a trecut de ACS KSE Tg. Secuiesc, cu scorul de 76-59.
Duminică seara, în faţa unui public

numeros, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe şi FCC Baschet Arad s-au luptat în marea finală cu trofeul pe masă, încercând să ofere asistenţei şi un spectacol baschet-balistic de calitate. Debutul ultimului act al întrecerii KO a aparţinut echipei FCC Baschet Arad, care s-a instalat la conducere şi a câştigat clar primul sfert, cu 24-14. Gazdele au revenit în forţă în cel de-al doilea sfert şi după ce au reuşit să reducă din diferenţă au intrat la vestiare în avantaj, scorul fiindu-le favorabil: 49-36. La reluare, jocul a continuat sub semnul echilibrului iar gazdele au reuşit să-şi conserve avantajul în ultimele 20 de minute de joc, astfel că, fluierul final al arbitrilor a consemnat victoria echipei ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, cu scorul de 80-67. Astfel, gruparea din Sf. Gheorghe reuşeşte să cucerească trofeul Cupa României pentru a treia oară consecutiv şi pentru a şasea oară în istoria clubului.
La festivitatea de premiere, MVP-ul finalei a fost declarată Rebecca Diane Tobin, baschetbalista de origine americană primind distincţia „BT Player of the Game”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, PE TABLOUL PRINCIPAL LA DUBAI

Sorana Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro cu 6-2, 1-6, 6-4, în ultima rundă a calificărilor. Cîrstea (29 de ani, 70 WTA) a obţinut victoria după o oră şi […]