Published On: joi, sept. 7th, 2017

SENZAŢIONAL TREI DÂMBOVIŢENI ÎN ECHIPA FCSB!!! Mihai Bălaşa, Andrei Vlad şi Florin Tănase au fost folosiţi de Nicolae Dică în partida amicală susţinută de FCSB cu Academica Clinceni

nichiduta.ro

FCSB a câştigat categoric amicalul disputat astăzi, de la 17:50, la Clinceni, cu formaţia din liga secundă Academica, 4-0.
În faţa a aproximativ 1.200 de oameni, golurile roş-albaştrilor au fost marcate deVlad Achim, Budescu, Florin Tănase şi Gnohere.
„Bizonul” şi „Budi” au reuşit goluri superbe, execuţiile acestora fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenţi la meci.
Andrei Vlad, goalkeeper-ul de 18 ani adus de la CSU Craiova pentru 400.000 de euro, a fost un alt remarcat al partidei. Introdus pe teren la pauză, acesta a avut trei intervenţii miraculoase, fiind lăudat de fanii Stelei din Clinceni. „Dică, nu-l mai scoate din echipă”, au strigat aceştia.
Roş-albaştrii au jucat o bună parte din repriza secundă în inferioritate numerică, Lucian Filip ieşind accidentat în minutul 64.
Partida a consemnat primul meci în tricoul echipei lui Dică al fundaşului sârbBogdan Planici, care a făcut pereche în centrul defensivei cu Mihai Bălaşa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro