Published On: mar, iul. 14th, 2015

Senzaţional Cătălin Cristea a cucerit „Centura de Aur”!

nichiduta.ro

catalin cristeaReprezentantul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a devenit unul dintre cei mai galonaţi boxeri dâmboviţeni din toate timpurile
Performanţă de excepţie pentru sportul dâmboviţean obţinută la finele săptămânii trecute. Pugilistul Cătălin Cristea a cucerit „Centura de Aur”, cel mai important trofeu internaţional găzduit de România în boxul amator.
Sportivul pregătit de maestru Nicu Tamaş a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi boxeri ai momentului din România şi, probabil, unul dintre cei mai importanţi din istoria judeţului Dâmboviţa. Cătălin Cristea a reuşit să-şi treacă în palmares două dintre cele mai râvnite medalii, aurul la Campionatul Naţional de seniori şi aurul la „Centura de Aur”.
În competiţia organizată la finele săptămânii trecute la Craiova, Cristea a fost de neoprit zdrobindu-şi adversarii unul câte unul. În finală, „perla” secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal l-a învins pe Stanislav Kutin, din Ucraina, cei trei arbitri indicându-l pe dâmboviţean drept câştigător.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro