Senatorul Adrian Ţuţuianu acuză preşedintele Consiliului Judeţean de abuz în serviciu

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa şi vicepreşedinte al partidului la nivel central, a ajuns să se confrunte cu situaţia pe care a anticipat-o cu mai multe săptămâni în urmă. Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa refuză prelungirea contractului de închiriere pentru spaţiul în care funcţionează cabinetul parlamentar, fiind pe cale să bifeze încă o tristă premieră, anume prima evacuare forţată a unui demnitar din imobilul pe care CJD îl împarte cu Prefectura. Adrian Ţuţuianu anunţă însă o ripostă viguroasă, inclusiv depunerea unei plângeri penale pe numele preşedintelui Alexandru Oprea, pe care îl acuză de abuz în serviciu:
„Sub pretextul că are nevoie de spaţiu, securistul Oprea a dispus să nu fie prelungit contractul pentru cabinetul parlamentar pe care îl aveam în clădirea Consiliului Judeţean. Sunt singurul parlamentar în această situaţie. Spaţii similare deţin, la

etajul 1 al CJD, deputaţii Rovana Plumb şi Corneliu Ştefan.
Am fost şi eu preşedinte al Consiliului Judeţean şi nu mi-a trecut vreodată prin minte să fac aşa ceva. Florin Popescu, de pildă, avea spaţiu de birou parlamentar. Nici un preşedinte de CJ nu a făcut aşa ceva. Este încă o premieră dezgustătoare pe care o bifează securistul.
Eu nu voi elibera sediul! Aştept ca securistul să-şi mobilizeze oamenii şi să procedeze la o evacuare nelegală. Îi voi face plângere penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice (ca senator, eu nu mă reprezint pe mine însumi, ci pe alegători).
Ca formă de protest, îmi voi organiza audienţele în faţa sediului CJD!

Mi se pare cel mai democratic, cel mai transparent mod prin care pot să arăt micimea securistului. Sper că oamenii au înţeles ce-i poate pielea individului. Un gest ieftin al unui personaj ieftin, de care o să scăpăm în luna iunie. Gestul lui traduce, de altfel, disperarea unuia condamnat la izolare şi, apoi, la dispariţie din spaţiul public.
Personal, voi continua să critic extrem de dur prestaţia acestui impostor la Consiliul Judeţean. E o datorie faţă de oamenii acestui judeţ. Nu putem permite, în 2020, o astfel de conduită la acest nivel.
Nu ştiu dacă domnul Ciolacu, preşedintele PSD, cel care militează pentru dialog şi porţi deschise, ştie ce se întâmplă în Dâmboviţa şi dacă girează un astfel de comportament. Sunt curios de reacţia pe subiect a foştilor colegi din PSD Dâmboviţa, care-mi tot cer să le fiu alături”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Adrian Ţuţuianu.

One thought on “Senatorul Adrian Ţuţuianu acuză preşedintele Consiliului Judeţean de abuz în serviciu

  1. Dumnezeule mare, cata fatarnicie, cata dualitate, dumneata te-ai gasit sa vorbesti de democratie ????, de respect, de oameni ????? Nu domnule politician, nu te diferentiezi cu nimic de nimeni, esti aceeasi „maimuta”,(cum bine spunea un mare om, mare caracter), ca toti ceilalti, esti o lipitoare a societatii cu mari nevoi de sange. Sa aflat cum te comporti cu „oamenii” cum le vorbesti cum ii tratezi, esti pisicuta pana te vei vedea „stapan” iar, apoi Dumnezeu sa ne apere. Nu am intalnit nici o singura persoana cu un nivel de cultura minim sa-si doreasca sa te vada iar in functie, traseist mic, nimeni nu te mai vrea si se pare ca Lapusneanu nu a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANAF continuă în ianuarie întâlnirile cu contribuabilii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, sesiuni de asistenţă a contribuabililor şi a reprezentanţilor acestora, în cadrul cărora vor fi prezentate constatări ANAF selectate ca urmare a inspecţiilor fiscale desfăşurate. Principalele constatări, rezultate din acţiunile de control realizate la contribuabilii persoane juridice, vizează […]