SEMNAL DE ALARMĂ: Nu vreau să se închidă localitatea Nucet prin carantinare datorită inconştienţei unora!

0 0

Situaţia COVID-19 de la nivelul judeţului Dâmboviţa, devine de la o zi la alta mult mai complicată. Apar în fiecare zi, noi cazuri de COVID-19 şi atenţie oameni buni, nu-i ia nimeni de mână pe cetăţeni să-i ducă la spital, oameni care prezintă diferite simp-tome, unele medii alte severe, de la caz la caz, merg singurei la urgenţe.
în judeţul Dâmboviţa de câteva zile, a trecut vremea asimptomati-cilor, cadrele medicale se confruntă cu cazuri de COVID-19 care prezintă forme medii sau severe. Nu trebuie ascuns faptul că în unele localităţi dâmboviţene, numărul infectărilor creşte destul de alarmat.
Unii primari dâmboviţeni, deja au început să facă tot mai des apel public către cetăţenii din comunitatea pe care o conduce. Un exemplu, este comuna dâmboviţeană Nucet unde autorităţile locale nu au lăsat garda jos, nicio clipă şi au continuat insistent acţiunile de prevenire a răspândirii COVID-19, în toate satele din comună. Ultima acţiune a fost zilele trecute când a avut loc o nouă acţiune de distribuire măşti de protecţie pentru fiecare locuitor al comunei Nucet. La primele ore ale dimineţii de astăzi, primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu a ieşit public pe o reţea de socializare şi a făcut un apel în care le transmite tranşant concetăţenilor că nu este momentul să ignore regulile de protecţie împotriva COVID-19 şi că nu vreau să se închidă localitatea prin carantinare datorită inconştienţei unora.
„Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni! Pericolul este iminent, ne atacă atunci când nu gândim! Testări nu se fac şi nu înteleg de ce! Nu toţi cetăţenii dispun de resurse pentru a se testa în unităţi private! Spitalele nu mai dispun de paturi, dovada că ieri, o familie a sunat la serviciul 112 şi li s-a recomandat să stea acasă dacă nu se simt foarte rău! Prin urmare, încă odată fac apel la responsabilitate! Vom avea singuri grijă de noi, purtând masca, păstrând regulile de igienă, distanţarea faţă de alte persoane pe care nici nu gândiţi că sunt infectate! Vă rog insistent şi vă reamintesc faptul că nu se moare din izolare, dar aveţi grijă de copiii dumneavoastră! Seara parcurile sunt pline de copii, în faţa Primăriei sunt nenumăraţi! Ei nu conştientizează pericolul, dar dumneavoastră, părinţii lor, care ştiu cât îi iubiţi aveţi grijă de ei! Nu fac acest apel fără suport! Nu vreau să se închidă localitatea prin carantinare, datorită inconştienţei unora! Sper ca mesajul meu să fie recepţionat corespunzător! Mulţumesc”, a transmis public pe o pagină de socializare, primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

30 de ani de la reînfiinţarea Camerei pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură

Istoria Camerelor de Comerţ din România este strâns legată de procesul de modernizare a Principatelor Române din secolul XIX, iar înfiinţarea primei Camere de Comerţ pe teritoriul ţării noastre a reprezentat un punct de referinţă pentru generaţia paşoptistă. Conform Decretului Domnesc, adoptat în 1864, pe teritoriul Principatelor Unite se înfiinţează […]