Seminar CC/A: ASPECTE LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL PROTECŢIEI MEDIULUI ŞI A GESTIONĂRII DEŞEURILOR

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa a organizat un seminar gratuit de informare cu tema: „REdu REfoloseşte REciclează – Aspecte legislative în domeniul protecţiei mediului şi a gestionării deşeurilor”.
Seminarul s-a desfăşurat online, pe platforma Zoom, fiind alcătuit din prezentări ale cons. Mirică Dorela, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, fiind urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe temele aflate în discuţie.
La eveniment au participat şi preşedintele Camerei de Comerţ Dâmboviţa, domnul Valentin Calcan şi Puşcaru Cristian, vicepreşedintele instituţiei.
Tematica abordată a fost: Campania „Vinerea Verde”; Prevenirea apariţiei deşeurilor; Reutilizarea deşeurilor; Reciclarea deşeurilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FINAL DE DRUM PENTRU SORANA LA ROLAND GARROS

Sorana Cîrstea (31 de ani, 54 WTA) a fost eliminată de slovena Tamara Zidansek (23 de ani, 85 WTA) în optimile de finală de la Roland Garros, scor 6-7(4), 1-6. La 12 ani distanţă, soarele parizian străluceşte la fel de viu în iunie, iar Sorana intră pe arena Suzanne Lenglen […]