Published On: vin, feb. 1st, 2013

Selecţie pentru dâmboviţenii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic

nichiduta.ro

turismAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, preocupată în permanenţă de scăderea numărului de şomeri în judeţul nostru, organizează selecţie pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic în perioada
04 – 05.03.2013.
Acţiunea va avea loc la A.M.O.F.M. Bucureşti şi se adresează persoanelor care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania.
„Compania germană Europark Rust oferă, prin intermediul reţelei EURES, un număr de 80 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) şi bucătar (20 de posturi)”, ne-a declarat Cătălin Niculae, director AJOFM Dâmboviţa.
„Sunt solicitate persoane care au o calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2).
Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna aprilie 2013. Salariul oferit este de 1.720 euro brut/lună pentru ospătar, 1.750 euro brut/lună pentru barman şi 1.720 -2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţă profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Cazarea este asigurată de angajator contracost, iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.
Persoanele interesate, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, pentru a fi înregistrate în baza de date şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.
Înscrierea pentru munca în străinătate se face pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa);
– copie act identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
– CV model Europass în limba germană;
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă „, a mai precizat Cătălin Niculae.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro