Şeful SDN Târgovişte, riscă să fie demis după vizita directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, în judeţul Dâmboviţa

Starea deplorabilă a unor tronsoane de pe drumurile naţionale ce străbat judeţul Dâmboviţa, i-a dat mari dureri de cap directorului general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastrucutrii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, care a făcut vineri, 27 iulie, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa.
După vizita din teren, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infra-strucutrii Rutiere (CNAIR) Narcis Neaga, a spus clar şi răspicat că este posibil să se lase cu sancţiuni şi chiar demisii atât la Secţia Drumuri Naţionale Târgovişte, dar şi la nivelul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti.
Vizaţi sunt Ilarie Ceparu, şeful SDN Târ-govişte şi directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti: „Pe tronsoanele de Drumuri Naţionale sunt necesare reparaţii, sunt necesare intervenţii care pot fi făcute la nivelul Regionalei de Drumuri Bucureşti şi aici vreau să transmit un mesaj cât se poate de clar. Este ultimul avertisment public pe care îl adresez directorului Regionalei de Drumuri Bucureşti, care ar fi trebuit să ştie că nu trebuie să vină directorul general în teritoriu pentru a lua măsurile necesare în vederea efectuării unor lucrări care ţin exclusiv de Regionala Bucureşti. Nu se pune problema existenţei fondurilor, sunt bani atât pentru investiţii, cât şi pentru lucrări de întreţinere. De asemenea îi transmit public un avertisment şefului de Secţie Dâmboviţa pentru modul în care a gestionat reţeaua de drumuri naţionale din acest judeţ. Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva, ceea ce am văzut astăzi în ceea ce priveşte în ceea ce priveşte un dezinteres al directorului Regionalei de Drumuri şi a şefului de Secţie Dâmboviţa, pentru că lumea îşi imaginează că oamenii politici sau cei din Compania Naţională nu-şi fac treaba… Nu este adevărat, este vorba de cei care sunt efectiv în judeţe, una este un program naţional şi una este un program care se ocupă de gestionarea drumurilor naţionale din cadrul judeţelor şi din cadrul Regionalei, d-aia avem director regional, d-aia avem şef de Secţie, să-şi facă datoria.
Nu mai putem continua într-o asemenea stare
Este inadmisibil ca să ai o situaţie de calamitate de ani de zile şi să nu intervi, să aştepţi degradarea drumului. Nu mai putem tolera aşa ceva şi nu vom tolera. Dar, măsurile interne de săptămâna viitoare, de miercuri încolo le vom lua cu siguranţă în cadrul Companiei” , a afirmat Narcis Neaga, director general CNAIR.
Directorul CNAIR a spus că există bani de investiţii şi de întreţinere a drumurilor naţionale, iar vinovaţi de modul jalnic în care arată anumite tronsoane din drumurile naţionale care tranzitează judeţul sunt nimeni alţii decât şefii celor două secţii, de la Bucureşti şi de la Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut întâlnire de lucru şi în raionul Căuşeni

Vizita de lucru pe care delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a efectuat-o în Republica Moldova, în perioada 24 – 26 iulie 2018, a continuat joi, 26 iulie 2018, în Raionul Căuşeni, cu participarea la conferinţa internaţională „Schimb de experienţă cu parteneri internaţionali. Bune practice în domeniul ocupării forţei de muncă”, eveniment […]