Published On: mie, mai 9th, 2018

Sediile mai multor posturi de poliţie din Dâmboviţa, reabilitate

nichiduta.ro

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a manifestat o preocupare permanentă pentru asigurarea unor spaţii de lucru optime pentru poliţişti. Astfel, de la începutul anului, au fost reabilitate acoperişurile sediilor posturilor de poliţie Măneşti, Glodeni şi Dărmăneşti. Totodată, au fost demarate lucrări de reparaţii curente la nivelul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Dâmboviţa. Activităţile s-au realizat în conformitate cu bugetul alocat de Inspectoratul General al Poliţiei Române. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa implementează Proiectul „Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de romi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic”, finanţat prin Programul de Cooperare România-Elveţia.
Valoarea totală a acestuia este de 31.800 CHF, din care 85% fiind contribuţia Elveţiei. Obiectul general al proiectului constă în sporirea calităţii suportului logistic şi operaţional la nivelul posturilor de poliţie pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite comunităţilor de romi şi altor comunităţi defavorizate socio-economic. În cadrul programului, vor fi efectuate lucrări de reparaţii curente şi achiziţii de echipamente la posturile de poliţie Dragomireşti şi Conţeşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro