Published On: vin, feb. 14th, 2014

Secretarul de Stat Codrin Scutaru şi Laurenţiu Rebega au efectuat o vizită de lucru în Dâmboviţa

nichiduta.ro

codrinCodrin Scutaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, a efectuat o vizită de lucru în Dâmboviţa, la solicitarea deputatului PC, Georgică Dumitru. O primă etapă s-a consumat în comuna Conţeşti, unde Codrin Scutaru, însoţit de Laurenţiu Rebega şi preşedintele Con-ser-vatorilor dâmboviţeni au urmărit stadiul execuţiei proiectului de reabilitare şi extindere a Căminului de bătrâni din satul Mereni. Este vorba despre o investiţie finanţată din fonduri europene, cu o valoare de 3,7 milioane lei şi cofinanţată de Guvernul României. Codrin Scutaru, Lau-renţiu Rebega şi Georgică Dumitru au vizitat şi locaţia în care au fost mutaţi temporar bătrânii îngrijiţi la Mereni, s-au interesat de condiţiile pe care le au şi le-au promis sprijin pentru finalizarea lucrărilor la termen.
A urmat o întâlnire cu pomicultorii de pe Valea Dâm-boviţei, Laurenţiu Rebega fiind, prin formaţia profesională, un foarte bun cunoscător al problemelor cu care se confruntă fermierii. în calitate de candidat pe lista USD la alegerile europarlamentare, le-a vorbit pomiculto-rilor despre perspectivele care se deschid odată cu alocarea unor fonduri substanţiale pentru reconversia livezilor şi disponibilitatea de a-i ajuta, prin proceduri coerente, care să continue politica în favoarea agricultorilor, pe care a dus-o în ultimii doi ani ministrul Daniel Constantin.
„Prin organizarea acestei vizite am continuat demersurile de a aduce în Dâmboviţa membri ai guvernului, oameni cu putere de decizie, care pot sprijini judeţul, care pot contribui la implementarea programelor în derulare sau demararea unor proiecte noi” – a precizat preşedintele PC Dâmboviţa, dtp Georgică Dumitru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro