Se toarnă stratul doi de asfalt pe Şoseaua Găeşti

Pe şantierul de modernizare de la intrarea în municipiul Târgovişte, pe Şoseaua Găeşti, se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar şi la canal-izaţia subterană care va prelua actualele reţele de utilităţi supraterane.
„Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgovişte cele mai multe maşini (în zilele lucrătoare, în fiecare dimineaţă pe aici intră peste 3000 de autoturisme), va arăta impecabil!
Încă un aspect vreau să mai adaug. Necesitatea a făcut ca zilele trecute să merg la Bucureşti. Poate că sunt puţin subiectiv, poate ca sunt animat şi de un sentiment firesc de patriotism local, însă pot spune că, în pofida unei diferenţe uriaşe de buget, oraşul nostru are o infrastructură decentă în raport cu municipiul Bucureşti. Şoseaua Chitilei şi Calea Griviţei reprezintă numai 2 exemple de străzi care înregistrează cote foarte mari de trafic, însă oferă condiţii precare de utilizare. Menţionez că nu am urmărit să fac o comparaţie, însă inevitabil sunt nevoit să fiu atent la detalii.
În concluzie, deşi mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct în urbea noastră, vă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine pentru a mă ridica la înălţimea aşteptărilor şi pentru a mă putea uita, cu mândrie şi cu sentimentul datoriei împlinite, în ochii oricărui târgoviştean, atât astăzi, cât şi în momentul în care misiunea mea administrativă se va fi încheiat!”, a declarat primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sistemul de canalizare -cel mai important proiect de infrastructură la Dragomireşti

La Dragomireşti investiţiile continuă, cel mai recent proiect de infrastructură promovat de primarul Dragoş Vlădulescu urmând să fie realizat în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. În legătură cu o prioritizare a acestora, edilul a răspuns fără ezitare:„Cel mai important obiectiv de investiţii este acela legat de canalizarea localităţii, şi pot […]