Published On: lun, apr. 28th, 2014

SE STRÂNGE LUPTA! CSM Bucureşti – CS Municipal Târgovişte 3-0 (25:18, 25:21, 25:22)

nichiduta.ro

CSMIn mod normal nu ar trebui să dai vina pe ceva sau cineva atunci când pierzi la o diferenţă atât de clară. În volei 3-0 e maxim pentru învingătoare şi umilinţă pentru învinsă, iar în sala din Dobroeşti, bucureştencele au fost cele care au dictat ritmul. După cele două succese obţinute la Târgovişte, Municipalul nostru a fost net inferior celui din Capitală, iar după acest joc, rezultatul general a devenit 2-1 în favoarea elevelor lui Alexandru luhasz.
Cel de-al patrulea meci s-a jucat aseară, dar cel mai interesant lucru al rimei confruntări din Capitală s-a petrecut în afara spaţiului de joc, undeva la uşile de acces în sala Unirea. 50 de oameni au venit la Dobroeşti pentru a încuraja trupa lui Alexandru luhasz, însă o dată ajunşi acolo au avut surpriza de a fi ţinuţi pe la uşi de către un organizator de competiţii foarte zelos.
Probabil, că din punct de vedere legal s-a agăţat de vreun articol care să-i permită o asemenea decizie, însă comportamentul acestui ins a fost de-a dreptul jenant. Mai întâi, suporterii dâmboviţeni au fost deposedaţi de tobe şi vuvuzele, particularul amintit susţinând că este interzis accesul în sală cu astfel de obiecte. Atunci a fost clar pentru toată lumea cât de multe cunoştinţe despre sport are acest personaj amuzant, care a uitat probabil, că în returul sezonului regulat, echipa la care este angajat a putut fi sprijinită de câţiva băieţi chiar în Sala Sporturilor, fără nicio problemă.
Astfel, suporterii Târgoviştei au rămas în spatele uşilor închise de jandarmi, iar acel veritabil „domn’ Mitică din mahala” a putut raporta către şefii săi două succese într-o singură zi, cel al echipei şi cel repurtat de el în faţa unei galerii provinciale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro