Published On: mie, apr. 9th, 2014

SE SCHIMBA SISTEMUL ÎN LIGA A II-A ŞI A III-A?

nichiduta.ro

sportPreşedintele FRF a explicat modul în care vor arăta L 2 şi L 3 în sezonul viitor, dar şi planul de a creşte numărul de serii ale Ligii a 3-a. În eşalonul secund va fi schimbat modul de desfăşurare al play-off-ului, care a creat multe dezbateri. Astfel, dacă acum cele 6 echipe care se califică în play-off păstrează doar punctele obţinute în meciurile directe, din sezonul viitor vor păstra toate punctele acumulate în prima fază a campionatului, titrează Gazeta Sporturilor. „Pot să vă spun propunerea membrilor afiliaţi care se va află pe ordinea de zi pe 17 aprilie. La nivel de liga a doua vom avea două serii de 12 echipe, cu play-off şi play-out, doar că se va intra cu toate punctele acumulate în prima parte a sezonului.
La nivelul ligii a treia, vom avea şase serii cu câte 14 echipe. Vom încerca să transformăm liga a treia într-una cu opt serii pentru a reduce cheltuielile”, a spus Răzvan Burleanu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro