Published On: mie, mai 22nd, 2019

Se reziliază contractul de execuţie pentru DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte. Constructorul nu lucrează

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, însoţit de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat o vizită de lucru la o parte dintre obiectivele de investiţii aflate în derulare în judeţul Dâmboviţa.
O primă oprire a avut loc la fosta unitate militară din zona Gării Târgovişte, unde s-a constatat un ritm scăzut al lucrărilor la obiectivul de investiţii „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte”, din cauza unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât şi al echipamentelor utilizate.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a dispus reanalizarea stadiilor fizice şi valorice ale investiţiei cu administratorii societăţilor comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări. În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăţi nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa – de respectare a termenilor contractuali.
Vizita de lucru a continuat la lucrările de execuţie a podului de pe râul Dâmboviţa, din comuna Dragomireşti, satul Ungureni, în valoare de 2,873,219 lei, obiectiv finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa I. În plus, pentru execuţia pragului de fund în albia minoră în aval de râul Dâmboviţa din aceeaşi zonă, Primăria Dragomireşti i-a solicitat sprijin financiar CJ, de suplimentare a sumelor prevăzute în bugetul local pentru lucrarea menţionată, în vederea decontării lucrărilor executate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro