Se retrage încă o echipă din Liga a 4-a 0 REALITATE CRUNTĂ

A.l.

sportCeea ce părea o simplă ameninţare, că C.S. Conţeşti se retrage din competiţie, a devenit aproape o realitate cruntă.
Sătui să fie nedreptăţiţi de arbitri, mai ales în retur, oficialii şi antrenorul Dan ioniţă de la C.S. Conţeşti au anunţat că nu vor mai participa la nicio competiţie.
Prestaţia arbitrului de Liga a 2-a, ionuţ iugulescu, din partida cu F.C. Aninoasa (scor 0-2), a pus capac la toate. Mai mult ca sigur, gruparea con-dusă de Marian Alexandru se va retrage. Dar nu va dispărea. Acest lucru necăjeşte şi întristează. Poate că dacă ionuţ iugulescu era suspendat după partida Petrolul Târgovişte – Gloria Corneşti (scor 0-0), nu se ajungea la această situatie jenantă.
Poate dacă nu se făcea acea comisie de arbi-tri (?) care face delegările şi era lăsat preşedintele C.J.A., ion Coman, să-şi facă treaba, de altă soartă avea parte C.S. Conţeşti. Deja sunt două echipe retrase: Comerţul Viişoara şi Utchim Găeşti. C.S. Conţeşti ar fi a treia. Se aude că şi Petrolul Valea Mare e gata să se „plictisească”.
@n tur, din cauza arbitrajelor ostile, a vrut să se retragă şi Recolta Gura Şuţii.
Sezonul 2012-2013 în Liga a 4 este compro-mis. Campionatul e ciuntit. Cine e de vină?
„Nu mai participăm la nicio competiţie în Dâmboviţa. Ne-am retras. Acum pregătim actele, lotul de jucători, bugetul pentru sezonul următor. Vrem să luăm loc în Liga a 3-a. Sunt multe echipe din acest eşalon care nu au posibilităti să mai participe din vară. Veti vedea la vară. Nu mai vrem să-şi bată joc de noi arbitrii dâmboviţeni”, ne-a declarat, supărat, antrenorul de la C.S. Conţeşti, Dan ioniţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUPA RĂMÂNE LA LOCUL Ei ! CS Municipal Târgovişte - CSU Alba iulia 74 - 62 (20-17, 14-13, 21 - 23, 19 - 9 )

O nouă seară de colecţie a oferit Municipal Târgovişte supor-terilor şi tuturor iubitorilor de sport din judeţ, după ce a câştigat, pentru a opta oară, Cupa României. Finala n-a fost la fel de intensă ca duelul din ziua precedentă, când Municipal a întors incredibil de la un -20 la fel […]