Published On: joi, oct. 17th, 2019

SE LUCREAZĂ PE DJ 720E

nichiduta.ro

A avut loc o nouă vizită de lucru pe şantierul de lucrări de la fosta unitate militară de la gară, unde a analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720E.
Cu prilejul acestei deplasări, s-a constatat că au fost finalizate lucrările de turnare a îmbrăcăminţii asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgovişte Sud şi drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.
În prezent, se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare şi a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt. Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor şi se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu şi centura municipiului Târgovişte.
Cu acest prilej, preşedintele a solicitat reprezentanţilor constructorului menţinerea unui ritm susţinut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv, finalizarea montării bordurilor şi amenajarea fundaţiei cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E şi a drumului lateral de acces.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro