Published On: joi, mai 23rd, 2019

SE LIMPEZESC APELE ÎN LIGA A III A

nichiduta.ro

CSM Şcolar Reşiţa a sărbătorit promovarea în Liga 2. Echipa antrenată de Leo Doană a primit trofeul şi medaliile de campioni pentru câştigarea Seriei 4 din Liga 3.
CSM Şcolar Reşita este a patra echipă promovată din Liga 3 în Liga 2. În faţa a 5.000 de spectatori, cea mai importantă echipă din judeţul Caraş-Severin, a învins formaţia din Dumbrăviţa, cu scorul de 2-0, şi şi-a asigurat promovarea în eşalonul secund cu o etapă înaintea terminării campionatului.
Cu această ocazie, CSM Şcolar Reşiţa a fost premiată pentru câştigarea seriei din care a făcut parte, jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea echipei sărbătorind alături de fani. Trofeul şi medaliile de campioni au fost oferite de Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal.
Din sezonul viitor, clubul din Reşiţa va prelua vechea denumire, CSM Reşiţa, dar şi trofeele câştigate de vechea societate, revenind astfel la denumirea care a consacrat echipa.
Tot în etapa a 29-a a fost stabilită şi câştigătoarea seriei a cincea, după ce AFK Csikszereda a obţinut toate punctele puse în joc în partida cu AFC Unirea Tăşnad, prin dubla lui Eder. Gruparea din Miercurea Ciuc a promovat în Liga 2 alături de CSM Şcolar Reşiţa, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Fotbal Club Rapid şi SCM Gloria Buzău.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro