Se închide circulaţia pe traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga

Pentru realizarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de poduri din cadrul obiectivului de investiţii „Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga”, începând cu data de 23.07.2018, circulaţia rutieră pe acest traseu se va închide pentru o perioadă de maximum două luni.
Astfel, începând cu data de 23.07.2018, accesul în Platoul Padina – Peştera se va realiza pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, iar accesul în Platoul Dichiu – Piatra Arsă se va realiza pe traseul DJ 713 (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecţie drum Piatra Arsă.
Până la data efectivă a închiderii circulaţiei pe traseul menţionat, prin grija constructorului, se va realiza semnalizarea rutieră de informare la:
– intersecţia DN 71 cu DJ 713 – Cota 1000,
– intersecţia DN 71 cu DJ 714 – Sat Glod,
– intersecţia DJ 714 cu drumul de legătură la Zănoaga. Pentru evitarea producerii de accidente rutiere, le recomandăm participanţilor la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere şi să circule cu viteză redusă şi cu atenţie pe sectoarele asfaltate şi pietruite ale DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Peştera.
Autorităţile judeţene îşi cer scuze pentru disconfortul în trafic şi îşi propun ca, prin eforturi susţinute atât ale Consiliului Judeţean Dâm-boviţa, cât şi ale constructorului, să reducă la limita minimă perioada de restricţii impusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programările online pentru maşinile care au fost deja înmatriculate, trebuie ANULATE

Solicitările venite din partea dâm-boviţenilor pentru înmatricularea de autoturisme, sunt foarte mari ajungându-se cu programările la începutul lunii octombrie dar cu toate acestea, angajaţii Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa, îşi dau tot interesul să facă faţă volumului foarte mare de muncă şi totodată să se […]