Published On: mie, iul. 26th, 2017

Se implementează proiectele cu motoarele turate la maximum în comuna Voineşti

nichiduta.ro

Administraţia de la Voineşti a început anul 2017 cu motoarele turate la maximum, iar ritmul se menţine în ceea ce priveşte implementarea proiectelor. Cu fondurile de la bugetul local s-a realizat modernizarea iluminatului public în satele Gemenea, Brătuleşti, Onceşti, Izvoare şi Suduleni. In total s-au montat 720 de lămpi moderne şi cu un consum redus. S-au asfaltat 6 km de drum, s-au realizat 32 de podeţe transversale în satul Gemenea-Brătuleşti în cadrul unui proiect cu finanţare pe PNDL 1. Tot în acest proiect se lucrează intens la 7 km de şanţuri betonate, lucrări care vor fi finalizate până la sfârşitul anului. Autorităţile şi constructorul au conlucrat foarte bine şi deja pe acest proiect s-au făcut şi decontări.
Cu fonduri de la bugetul local, s-a realizat o bază sportivă modernă în satul Voineşti şi urmează baza sportivă din satul Izvoarele. In urmă cu două săptămâni autorităţile din Voineşti au emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei Case Mortuare în satul Suduleni. Autorităţile din Voineşti au în vedere construirea a trei case mortuare, pe sate, până în anul 2020.
De asemenea, cu sprijinul salariaţii din cadrul Primăriei şi al beneficiarilor Legii 416, s-a extins reţeaua de alimentare cu apă potabilă cu 1,2 km în Manga – str. Liviu Lămbuţă şi în Gemenea-Brătuleşti – str. Valea Mare, prelungire până la familia Nichita.
Pentru drenarea apelor pluviale în centrul satului Gemenea-Brătuleşti, s-a realizat un şanţ betonat pe o lungime de 60 m. Investiţia a fost realizată cu bani din bugetul local. Valoare: 8.700 lei. Cu utilajele din dotarea Primăriei, s-a balastat strada Podişor din satul Gemenea-Brătuleşti, stradă ce devenise impracticabilă după ploile căzute în ultima perioadă.
Administraţia comunei Voineşti dă asigurări voineştenilor că toate proiectele vor fi implementate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente