Se destramă Chindia? A PLECAT ŞI RĂDOI

Mihai ROŞOIU

chindiaChindia pierde jucători pe bandă rulantă în această vară decisivă pentru viitorul său. După ce Băluţă şi lonuţ Şerban şi-au dat acordul pentru o trecere la Viitorul Constanţa, Dorian Perianu este şi el aproape să semneze cu o formaţie din prima ligă, respectiv nou-promovata FC Botoşani.
Ultimul jucător care a evoluat la Chindia în ultimele două sezoane şi care este, la rându-i, foarte aproape de a părăsi gruparea dâmboviţeană este căpitanul Sorin Rădoi. Fundaşul se află în tratative foarte avansate cu Viitorul Constanţa, echipă care din stagiunea următoare va juca pe stadionul din Chiajna.
Tot în tratative avansate pentru un transfer se mai află şi Buşu, dorit cu insistenţă de lonel Ganea la Universitatea Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MECI AMÂNAT DUPĂ MAI MULTE AMÂNĂRI

Partida care va pune punct sezonului 2012 – 2013 în liga a ll-a a mai fost amânată o dată. Sportul Studenţesc -Rapid CFR Suceava se va disputa în această dimineaţă, pe stadionul din Giuleşti, după ce ultima reprogramare a jocului stabilit iniţial în penultima rundă a campionatului fusese pentru ziua […]