SE APROPIE BARAJUL DE PROMOVARE ÎN LIGA A II-A

Mihai ROŞOIU

Miercuri, 5 august, se va disputa manşa tur a barajului de promovare în viitorul sezon al Ligii 2.
Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 11 mai 2020, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziţie în fiecare serie sau învingătoarelor unui baraj tur-retur între primele locuri din serie, în cazul în care diferenţa între acestea este mai mică sau egală cu 3 puncte.
Au rezultat astfel 3 dueluri pentru care ordinea meciurilor a fost trasă la sorţi în luna iunie. În timp ce CS Aerostar Bacău (seria 1) şi U Craiova 1948 SA (seria 4) au obţinut dreptul de a evolua în Liga 2 datorită avansului pe care îl aveau în fruntea clasamentului.
Iată programul primei manşe a barajului de promovare în L2: Miercuri, 5 august, ora 18:00 ACS Mostiştea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia
AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea
Returul este programat în data de 9 august.
În ceea ce priveşte jucătorii care pot fi folosiţi în acest baraj, dreptul de joc al acestora este stabilit de Anexa 4 la RSTJF în care sunt trecute prevederile regulamentare speciale aplicable în perioada mai – septembrie în urma efectelor pandemiei COVID-19 la nivelul fotbalului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Barză salvată de pompierii de la Garda Corneşti, în localitatea Bilciureşti

Pompierii de la Garda Corneşti au fost solicitaţi şi au intervenit în localitatea Bilciureşti pentru salvarea unei berze care a rămas prinsă între firele de medie tensiune, pe un stâlp de distribuţie a energiei electrice.Sosiţi la faţa locului, salvatorii pompieri împreună cu membrii echipei de la societatea de distribuţie a […]