Published On: mar, apr. 15th, 2014

ŞCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE

nichiduta.ro

scoalaAsociaţia Şcoli pentru un viitor verde, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Mediului, Schimbărilor Climatice şi Societatea de Geografie din România, organizează în perioada 3 decembrie 2013 – 2 iunie 2014 cea de-a IV-a ediţie a celui mai mare concurs naţional de educaţie ecologică „Şcoli pentru un viitor verde – rezervaţii naturale”. În concurs s-a putut înscrie orice cadru didactic din România care a format o echipă verde de maximum 30 de elevi şi a completat formularul de înscriere on-line până la 31 ianuarie 2014.
Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgovişte a prezentat în cadrul acestui concurs proiectul de voluntariat, având ca punct de interes o arie naturală protejată de pe teritoriul României, aşa cum este specificat în regulamentul concursului. De altfel, fiecare şcoală înscrisă în concurs va trebui să-şi prezinte proiectul în intervalul cuprins între data înscrierii în concurs şi 31 mai 2014. Tema abordată în cadrul Concursului Naţional „Şcoli pentru un viitor verde” a fost „Rezervaţii naturale” şi a avut ca scop principal cunoaşterea de către elevi a elementelor de relief, vegetaţie şi faună ocrotite în ţara noastră. În acest concurs au fost implicaţi 30 de elevi din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a de la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgovişte, coordonaţi de profesor Manuela Popescu. Elevii au realizat afişe, albume şi prezentări Power Point cu arii protejate din România.
Proiectele înscrise în concurs vor fi postate pe www.scolipentruunvi-itorverde.ro până la 31 mai, mediatizat pentru a obţine cât mai multe voturi din partea publicului, ce va desemna câştigătorii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro