ŞCOALA SIGURANŢEI TEDI

0 0

Peste 34.000 de elevi de clasa I au absolvit cursurile Şcolii Siguranţei TEDI, un program educativ iniţiat şi implementat în cadrul parteneriatului încheiat între Poliţia Română, Ministerul Educaţiei şi Maspex România.
O nouă generaţie de elevi a absolvit cursurile Şcolii Siguranţei TEDI.
Împreună cu poliţişti din cadrul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, absolvenţii au făcut o scurtă recapitulare a informaţiilor însuşite, au participat la atelierele preventive organizate de colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, în curtea şcolii şi au organizat şi o ceremonie de predare a ştafetei către elevii claselor pregătitoare care vor participa, în anul şcolar 2021-2022, la următoarea ediţie a programului.
Pentru că anul şcolar a fost unul atipic, materialele didactice necesare desfăşurării programului au fost concepute astfel încât să respecte modul de învăţare specific elevilor de clasa I, prin jocuri şi activităţi educative, care au putut fi folosite atât în predarea directă, la şcoală, cât şi la orele desfăşurate online.
Reamintim că programul „Şcoala Siguranţei Tedi” s-a derulat pe durata întregului an şcolar 2020 – 2021, adresându-se elevilor de clasa I şi are ca obiectiv consolidarea informaţiilor privind siguranţa copiilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre şcoală, acasă sau în timpul vacanţelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tradiţii şi obiceiuri de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel

Cei mai importanţi propovăduitori ai credinţei creştine, Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, sunt sărbătoriţi la data de 29 iunie. În jurul sărbătorii se păstrează o mulţime de tradiţii şi de obiceiuri, transmise din generaţie în generaţie. Apostolii Petru şi Pavel sunt pomeniţi împreună pentru că au fost martirizaţi în ziua […]