Published On: mar, mai 7th, 2019

Şcoala „Grigore Alexandrescu” găzduieşte temporar o parte din elevii de la „Mihai Viteazul”

nichiduta.ro

Potrivit calendarului stabilit, în această săptămâna debutează lucrările de execuţie la proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa. În acest context, primarul Cristian Stan a verificat stadiul amenajării claselor din cadrul Şcolii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu”, care vor găzdui, temporar, cel târziu până la sfârşitul anului şcolar viitor, elevii ciclului primar de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”.
„Asigurăm atât părinţii, cât şi cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiţii optime, iar activitatea să nu aibă de suferit.
Cu referire la investiţia care va fi implementată la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, aceasta are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) şi echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţământ amintite, care va fi reabilitată în întregime, se vor construi nu mai puţin de 6 corpuri noi de clădire, reali-zându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivităţi, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.”- a transmis Cristian Stan prin intermediul unei reţele de socializare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro