Published On: mie, mai 16th, 2018

Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu organizează „Provocarea Vladimireştilor”

nichiduta.ro

Sâmbătă, 19 mai 2018, în intervalul orar 9:00-15:00, Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Târgovişte organizează avanpremiera şcolii de vară „Provocarea Vladimireştilor”.
Va fi un adevărat regal al bunei dispoziţii!
„Provocarea Vladimireştilor” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, care vor putea participa la cele 25 de ateliere gratuite de educaţie non-for-mală din domenii precum: exprimarea talentelor de orice fel, etnografie şi folclor, creaţie handmade, gastronomie (MasterChef), experimente trăsnite, street ball şi dezvoltare personală. în cadrul evenimentului este organizată o expoziţie cu vânzare a produselor realizate la atelierele de creaţie şi un târg de carte de la editura Usborne dedicat copiilor pasionaţi de cărţi şi de limba engleză.
Ziua va culmina cu o reprezentaţie specială de baschet susţinută de foştii elevi ai claselor de baschet din şcoală, care au performat în lumea sportivă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro