Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu organizează „Provocarea Vladimireştilor”

Sâmbătă, 19 mai 2018, în intervalul orar 9:00-15:00, Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Târgovişte organizează avanpremiera şcolii de vară „Provocarea Vladimireştilor”.
Va fi un adevărat regal al bunei dispoziţii!
„Provocarea Vladimireştilor” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, care vor putea participa la cele 25 de ateliere gratuite de educaţie non-for-mală din domenii precum: exprimarea talentelor de orice fel, etnografie şi folclor, creaţie handmade, gastronomie (MasterChef), experimente trăsnite, street ball şi dezvoltare personală. în cadrul evenimentului este organizată o expoziţie cu vânzare a produselor realizate la atelierele de creaţie şi un târg de carte de la editura Usborne dedicat copiilor pasionaţi de cărţi şi de limba engleză.
Ziua va culmina cu o reprezentaţie specială de baschet susţinută de foştii elevi ai claselor de baschet din şcoală, care au performat în lumea sportivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Promovarea conceptului de poliţie de proximitate la Dragomireştri şi Conţeşti

În perioada octombrie 2017 – iunie 2018, la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române este implementat Proiectul „Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, cu accent pe comunităţile de romi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic”. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâm-boviţa este parte integrantă, cu două micro-proiecte „Dragomireşti – […]