Published On: vin, aug. 9th, 2019

Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” va fi printre cele mai moderne şi bine dotate şcoli din ţară

nichiduta.ro

„Continuă lucrările pe şantierul care vizează modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”! Proiectul, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţământ amintite, care va fi reabilitată în întregime. Se vor construi nu mai puţin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivităţi, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook. Referitor la proiect, trebuie precizat că lucrările sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10, „Îmbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni.
Investiţia este în grafic, iar anul viitor copiii din zonă vor beneficia de una dintre cele mai moderne şi mai bine dotate şcoli din România.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro