Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” este gata să-şi redeschidă porţile

Municipalitatea finalizează în aceste zile primul dintre marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii de educaţie, finanţate din fonduri europene alocate în exerciţiul financiar 2014-2020:
„Am făcut o vizită la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, unitate de învăţământ care, începând cu data de 08.02.2021, va primi elevii în haine noi!
Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) şi finanţat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a şcolii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puţin de 6 corpuri de clădire şi realizându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36. În plus, s-a construit o sală de festivităţi, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică”, a transmis primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Şcoala dispune şi de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecţie, imprimantă multifuncţională sau calculator (all in one PC). Tot urmare a investiţiei amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar şi un sistem de sonorizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu, Pro România, despre rezilierea contractului pentru DN 71: "E dramatic şi înseamnă o amânare a dezvoltării acestui judet pe următorii 15 ani de zile!"

Coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a comentat recenta reziliere a contractului de proiectare şi lucrări pentru extinderea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgovişte, arătând că decizia ministrului Transporturilor, USR-istul Cătălin Drulă, anulează practic şansele de dezvoltare economică a judeţului, pe o perioadă de până la 15 […]