Şcoala de vară organizată de Consiliul Naţional al Elevilor

Ş.E.

scoala de varaÎn perioada 3-10 august, Consiliul Naţional al Elevilor, alături de Asociaţia Generaţiei de Azi organizează Şcoala de Vară „Tinerii de Azi – Adulţii de Maine”. Aceasta se va desfăşura în comuna Corbu, judeţul Constanţa, timp de o săptămână la Pensiunea Cristiana.
Înscrierea se face pe bază de aplicaţie, pe platforma Wedu până la data de 12 iulie. Pentru depunerea aplicaţiilor este necesar să aveţi cont pe această platformă.
Taxa per participant este de 300 de lei, iar transportul nu este acoperit.
A doua ediţie va reuni un număr de 70 tineri, cadre didactice şi invitaţi timp de o saptamana la pensiunea Cristiana. Tema proiectului este comunicare si oratorie, dezbatere si argumentare. Participanţii vor avea în program cursuri de dezvoltare personală (debate, teatru-forum, journalism/reportaj etc.) şi discuţii libere menite să le mărească motivaţia (susţinute de modele de viaţă demne de urmat), toate îmbinate cu activităţi recreaţionale (caic, canoe, tir cu arcul, alpinism, inot, jocuri în aer liber etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au renunţat pe ultima sută de metri

Săptămâna trecută, la examenul de definitivare în învăţământ au fost înscrişi şi validaţi în Dâmboviţa 259 de candidati, din care s-au prezentat la proba scrisă 246, 13 fiind absenţi. Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul Mihaela Anton, dintre candidaţii rămaşi, 61 s-au retras în timpul probei. Nu a fost eliminat niciun […]