Published On: joi, mart. 14th, 2019

Şcoala altfel la muzeu

nichiduta.ro

În contextul dezvoltării ofertei de programe educative pentru elevi, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte se alătură şi anul acesta programului „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, şi în cadrul căruia preşcolarii, şcolarii şi liceenii vor avea ocazia să participe la activităţile educaţionale organizate în perioada 15 – 19 aprilie 2019. Activităţile includ numeroase ateliere, dintre care amintim: Povestea scrierii; Drumul firului de lână; Cancelaria domnească de la Târgovişte pe înţelesul copiilor; Vânătoarea de comori; Viaţa şi domnia lui Constantin Brâncoveanu. Pentru a obţine toate informaţiile necesare şi a se înscrie la acest program, cadrele didactice vor contacta muzeul pentru realizarea unei programări ferme.
Taxa de participare este de 5 lei pentru fiecare atelier. Cei care participă la atelier, pot vizita gratuit muzeul în care acesta a fost organizat sau un alt muzeu, la alegere, din cadrul celor aflate în administrarea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile iar pentru vizite ghidate în expoziţiile muzeelor care sunt incluse în cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, nu sunt necesare programări.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro