Şcoala altfel la muzeu

În contextul dezvoltării ofertei de programe educative pentru elevi, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte se alătură şi anul acesta programului „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, şi în cadrul căruia preşcolarii, şcolarii şi liceenii vor avea ocazia să participe la activităţile educaţionale organizate în perioada 15 – 19 aprilie 2019. Activităţile includ numeroase ateliere, dintre care amintim: Povestea scrierii; Drumul firului de lână; Cancelaria domnească de la Târgovişte pe înţelesul copiilor; Vânătoarea de comori; Viaţa şi domnia lui Constantin Brâncoveanu. Pentru a obţine toate informaţiile necesare şi a se înscrie la acest program, cadrele didactice vor contacta muzeul pentru realizarea unei programări ferme.
Taxa de participare este de 5 lei pentru fiecare atelier. Cei care participă la atelier, pot vizita gratuit muzeul în care acesta a fost organizat sau un alt muzeu, la alegere, din cadrul celor aflate în administrarea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile iar pentru vizite ghidate în expoziţiile muzeelor care sunt incluse în cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, nu sunt necesare programări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE URIAŞĂ PENTRU VOLEIBALISTELE DE LA CSM TÂRGOVIŞTE CSM Târgovişte - Volei Alba Blaj 3-2 (14-25, 25-22, 25-21, 21-25, 15-13)

Volei Alba Blaj a venit la Târgovişte din postura celei mai bune echipe de club din sportul românesc din ultimii ani. Cu două finale europene în buzunar, formaţia pregătită de Darko Zakoc pornea din postura super-favoritei în duelul din vechea cetate de scaun şi după primul set al duelului din […]