Published On: vin, ian. 6th, 2017

SCM Piteşti şi Metaloglobus, la diferenţe mari de urmăritoare. Andrei Iliescu, golgheterul Seriei a 3-a

nichiduta.ro

După multe ediţii de campionat, Liga a 3-a a rămas intactă. În stagiunea de toamnă nu s-au înregistrat abandonuri. Cluburile care s-au înscris în competiţie au terminat cu bine turul. Au fost ceva probleme la C.S. Tunari, dar se pare că echipa ilfoveană va continua şi în primăvară. Returul va începe pe 4 martie.
Pe primul loc în cele cinci serii sunt Csikszereda Miercurea Ciuc (seria 1), Metaloglobus Bucureşti (seria a 2-a), SCM Piteşti (seria a 3-a), Naţional Sebiş (seria a 4-a), A.F.C. Hermannstadt (seria a 5-a).
De remarcat faptul că Metaloglobus Bucureşti şi SCM Piteşti sunt la diferenţe mari de urmăritoare, la 12, respectiv 13 puncte. În seria a 2-a şi a 3-a lupta pentru promovare pare a fi încheiată. Apoi, Csikszereda Miercurea Ciuc, Naţional Sebiş şi A.F.C. Hermanstadt sunt la distanţe mici de echipele de pe locul secund, la trei, două şi patru puncte. În seriile 1, 4 şi 5 promovarea se mai joacă.
De remarcat faptul că atacantul de la Flacăra Moreni, Andrei Iliescu, este golgheterul Seriei a 3-a cu 11 reuşite. „Iască” este urmat în acest clasament de lonuţ Voicu (F.C. 2 Voluntari) şi Alexandru Fotescu (A.C.S.O. Filiaşi) cu câte 10 goluri şi Cristian Onţel (Steaua 2 Bucureşti) cu 7 goluri. Cele mai multe goluri din Liga a 3-a le-a marcat Valentin Buhăceanu (Atletico Vaslui), 16 goluri.
Dacă SCM Piteşti are cele mai multe goluri marcate (36), cele mai mai multe goluri le-a încasat Arsenal Malu (61 de goluri, în seria a 2-a). În seria a 3-a, A.C.S. Urban Titu, A.C.S. Şirineasa şi Steaua 2 Bucureşti au încasat cele mai multe goluri, 28.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro